Serios, frate? aka Clisee cinematografice

Standard

In primul rand,vreau sa-i multumesc Cristei ( fana lui Zero tzac tzac )ca mi-a adus aminte cu posturile ei geniale , de clasicele clisee.

Asaaa,deci …

Intre ura si iubire e o linie subtire!

Pot spune ca asta e cliseul meu preferat. Mereu mi-a placut mini-razboiul ala de la inceput (=preludiu),cu fulgere,urlete si trambite,ca mai apoi cei doi protagonisti sa realizeze cat de atrasi sunt unul de altul si ca defapt se iubeau nespus inca din gradinita.

Sau , in aceeasi categorie,baiatul popular care isi bate joc de fata tocilara dar mai apoi traiesc cea mai puternica poveste de dragoste posibila ( ei,nu ca n-ar fi frumos )

Aproape mereu,dragostea cea mare si fara de care nu poti trai o intalnesti dand nas in nas cu persoana respectiva: fie la scoala,cand iti scapa cartile,fie pe strada,cand vorbiti amandoi la telefon …

Curiozitatea a omorat pisica!

Ah,iubitele mele filme horror! Fantome,zombie,ucigasi etc etc. Pana aici,nimic gresit. Insa cand sunt un grup si ajung in pericol si unul zice clar ”SA NU NE DESPARTIM”,ajung unul prin Africa si unul in Rusia.

Ce n-am inteles niciodata e de ce naiba,cand cineva aude un zgomot din bucatarie,spre exemplu,zice mereu ‘Alo?E cineva acolo?’ . SIIIIGUR,ca daca Chucky sau Freddy ( mon amour ) ar fi acolo,ti-ar raspunde : ” Da,scumpo,fac un sandwich,vrei?”

Mereu cand sunt intr-o casa,victimele fug la etaj si se incuie undeva. In mod normal,ar trebui sa iasa afara,nu sa se inchida intr-un dulap si sa-i lase casa ucigasului. Dar la frica,se intelege …

Imi place ca aproape in toate filmele,cand esti in pericol,nu-ti merge telefonul – ori din cauza furtunii,ori fiindca realizezi ca n-ai semnal.

Mereu,cand deschizi televizorul,dai peste o stire ce te afecteaza ingrozitor (gen,Godzilla a pus stapanire pe Fast-Food) sau in acel moment incepe actiunea.

Chu-cha

Daca te hotarasti sa dansezi pe strada, toti cei pe care ii vei intalni vor cunoaste perfect pasii si vor fi zambitori,de parca ati fi facut scoala de dans impreuna.

Nota: Stiu ca mai sunt O GRAMADA,dar astea-s alea care sar mereu in ochi. Eh,ca sa fim sinceri,cu ele sau fara ele,tot ne plac filmele .

Lasă un comentariu